Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.
Verkkopalvelut

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.

Tarjoamme ammattitaitoisesti rakennettuja verkkopalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturva vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toteutamme ratkaisun ja tarjoamme kattavan ylläpidon.

Tietoliikennepalvelumme sisältää niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Turvallisten ja toimivien tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä osaamista ja huolenpitoa. Tarjoamme tietoturvallisen ja sujuvan ratkaisun 20 vuoden kokemuksella. Ratkaisun laajuus määritetään kohteen mukaan. Se voi sisältää esimerkiksi pelkän palomuurin lisäksi tietoturvalaitteen, jossa virus-, haittaohjelmasuodatus ja tunkeutumisenestot sekä roskapostisuodatus.

Rakennamme myös etätyöskentelyä ja liikkuvaa työtä helpottavia VPN-verkkoja. Suljetulla VPN-verkolla voidaan liittää toimipisteet tai yksittäiset työasemat turvallisesti päätoimipaikan verkkoon. Näin työntekijät pääsevät käsittelemään dokumentteja ja käyttämään ohjelmia tietoturvallisesti samaan tapaan kuin olisivat toimistolla.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan organisaatiollenne tehokas ja toimiva verkkoympäristö!