Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.
Pilvipalvelut

Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.

Pilvipalvelut ovat nopeita ottaa käyttöön ja lisenssejä voidaan joustavasti myöntää uusille työntekijöille ja avainkumppaneille. IT - kustannukset pienenevät miltei väistämättömästi ja niiden ennustettavuus paranee. Versiopäivitykset, tietoturva ja tiedon varmistus ovat palveluntarjoajan vastuulla. Pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta ja tukevat etätyötä.
Ota yhteyttä
, mikäli kiinnostuit uuden sukupolven IT hallinnasta!

Kauttamme onnistuu myös migraatiot muista järjestelmistä.

Suomen suosituin pilvipalvelu
Microsoft Office 365
tarjoaa tutut toimistosovellukset pilvessä.


Office 365 hyödyt lyhyesti:

  • Office 365 tuo käyttöösi helposti ja joustavasti yritysluokan sähköpostit, Office- sovellukset, viestintä- ja ryhmätyötyökalut pilvipalveluna.
  • Kaikilla työntekijöillä on käytössään sama versio Office- ohjelmista ja pääset eroon päivityksistä.
  • Palvelu on kustannustehokas ja helposti skaalattavissa käyttäjämäärän vaihtuessa.
  • Voit käyttää tiedostojasi missä tahansa, miltä laitteelta tahansa.

Kokeile Office 365 Business Premiumia ilmaiseksi! ->

Olemme virallinen Office 365 jälleenmyyjä. Autamme asiakkaita ymmärtämään palvelun hyödyt ja suosittelemme parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme valmiin ratkaisun: siirrämme sähköpostit, valmistelemme tiedostojen jaot ja portaalin sekä opastamme palvelun käyttöön. Tarvittaessa tarjoamme myös jatkuvan suomenkielisen tuen.

Office 365 on kuukausimaksullinen palvelu, joka tarjoaa Office- toiminnot myös selaimessa. Se on yhdistelmä Officen työpöytäversiosta ja ilmaisista "Web Appseista". "Office Web Apps" on ilmainen perusversio Office- ohjelmista, jota käytetään selaimella. Tiedostojen katselu ja muokkaaminen onnistuu näiden ohjelmien avulla myös niissä laitteissa, joissa ei ole Officen työpöytäversiota. Yksi suurimmista eduista onkin, että työpöytäversioiden ohella tiedostoja pääsee muokkaamaan mistä tahansa millä laitteella tahansa.

Tiedostojen yhteiskäyttö on helppoa: työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaa ja näin ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa. Dokumenttien edestakaisin lähetys ja sekalaisten versioiden määrä loppuu, kun asiakirjat tallennetaan yhteiseen sijaintiin.

Office 365 on turvallinen. Koska pilvipalveluihin on pääsy miltä laitteelta tahansa loppukäyttäjän tietoturvakoulutuksesta tulee kuitenkin huolehtia, kuten myös laitteiden tietoturvasta. Office 365 pakettiin sisältyy roskapostisuojaus ja mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat. Lisäksi koko Office 365 perustuu käyttöoikeuksille, joita rajataan ryhmien tai henkilöiden mukaan. Lisäpalveluilla tietoturvaa voidaan vielä parantaa, lue lisää täältä.

Palveluun kuuluu Skype for Business, jolla verkkoneuvottelut ja kokoukset sujuvat sijainnista huolimatta. Yhä useampaan palvelupakettiin kuuluu myös Yammer, jolla voit toteuttaa organisaation sisäiset yhteisöpalvelut.

Office 365:n kuukausikustannukset ovat ennakoitavissa ja skaalautuvat yrityksesi henkilöstömäärän mukaan. Lisäksi Office- versiopäivitykset kuuluvat hintaan, jokaisella organisaatiossa on käytössään sama, uusin versio ohjelmista.