Leipomo Salonen on pitkäaikainen kumppanimme, jonka kanssa aloitimme yhteistyön jo 2000-luvun alkupuolella. Olemme olleet mukana tukemassa Leipomo Salosen liiketoimintaa huolehtimalla heidän IT-tarpeistaan. Tämä on mahdollistanut sen, että Leipomo Salonen on voinut keskittää voimavarat omaan erikoisalaansa.

"Solhubilta olemme saaneet  IT-palvelun kokonaisuutena. Tähän kuuluvat niin tietokoneet, printterit, verkon ylläpito, palvelimet, palomuurit, kuin osa ohjelmistoistakin. Kun itse ei tarvitse miettiä näitä asioita, on helpompaa keskittyä omiin vahvuusalueisiin. Ainakin kerran viikossa tulee soittoja toisilta palveluntarjoajilta mutta me emme ole vaihtamassa. Koemme, että Solhubin tavoitettavuus on meille tärkeä etu."

-Jonna Vilja-Eriksson, Talouspäällikkö

Image
Image

Mauste-Sallisen tuotteet ovat tuttu näky suomalaisten kodeissa. Naantalissa toimiva Mauste-Sallinen on yksi vanhimpia asiakkaitamme. Olemme auttaneet heitä pysymään ajan tasalla teknologian kehityksessä ja parantamaan heidän liiketoimintansa tehokkuutta ja turvallisuutta.

"Solhub tarjoaa luotettava ja nopeaa apua ongelmatilanteissa. Säästämme paljon aikaa, kun IT:n hankintaketju on keskitetty yhteen paikkaan."

-Markus Kauppila, Financial Manager

Turun Huoneistomarkkinoiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Olemme auttaneet ihmisiä uusiin koteihin kehittämällä Huoneistomarkkinoiden toimintaa, tarjoamalla heille laitteiden sekä ohjelmistolisenssien lisäksi tietoturvaa.

"Joustavalla palvelulla ja hyvällä asenteella Solhub on hoitanut ammattitaitoisesti meidän tietoliikenteemme ajan tasalla pysymisen. Voin suositella muillekin."

-Arto Koski, Yrittäjä

Image
Image

Olemme IT-alan asiantuntijoita, jotka ovat palvelleet monipuolisesti erilaisia asiakkaita. Yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme on M&M Kuntotalo, jonka IT-infrastruktuurista olemme vastanneet jo yli viisi vuotta. Olemme huolehtineet siitä, että Kuntotalon laitteet ovat aina uusinta teknologiaa ja suojattu tehokkaasti palomuurien ja tietoturvaohjelmistojen avulla.

"Käyttäjänä luotamme, että yhteydet sekä laitteet toimivat mallikkaasti. Erittäin tärkeä asia on, että GDPR kuin tietosuoja-asiatkin ovat hyvissä ja turvallisissa käsissä. IT-maailma muuttuu kovaa vauhtia ja näin voimme itse keskittyä omaan ydin liiketoimintaamme ja päivittäisen asioiden sujuvuuteen."

-Jani Hurme, Toimitusjohtaja

"Solhubin kanssa on aina ollut helppo asioida, aina kun olen apua, ohjeita tai ihan mitä vaan teiltä tarvinnut, niin aina olen tarvitsemani avun saanut ja nopeasti, olen siitä kovin kiitollinen."

-Renja Riihinen, Kehitysjohtaja

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea eläinten hyvinvointia tarjoamalla luotettavia IT-ratkaisuja. Asiakkaamme Koira-Kissaklinikka on pitkään toiminut perheyritys, joka on luottanut meihin jo yli vuosikymmenen ajan. Ymmärrämme hoitoalan erityisvaatimukset ja varmistamme, että laitteet toimivat moitteettomasti kaikissa tilanteissa.

"Kiireisen arjen keskellä tietokoneiden ja niihin liittyvän potilasohjelman on toimittava. Solhubilta olemme saaneet apua ongelman ilmetessä nopeasti etätuella tai paikan päällä klinikalla. Näin me olemme saaneet keskittyä hoitamaan asiakkaitamme."

-Johanna Koponen, Eläinlääkäri

Image
Image

Kone-Tuomi Oy on yksi tuoreimmista asiakkaistamme. Kone-Tuomen erikoisalaa ovat suurten yksittäiskappaleiden- ja piensarjojen koneistukset ja sopimusvalmistus. ”Olemme aloittaneet yhteistyön Solhubin kanssa kesällä 2023 kun kilpailutimme IT-kustannuksiamme. Kilpailutimme IT-kumppania sen takia, koska edellisen toimijan kanssa yhteistyö oli hidasta eikä dialogi ollut sujuvaa. Koen, että edellinen IT-kumppanimme oli yrityksenä liian suuri meille, Solhub on ketterämpi ja meidät otetaan tosissaan. Solhubin palvelussa arvostan sitä, että saan puhelimella aina kiinni jonkun ja asiat otetaan heti työn alle. Plussaa on myös puhelinnumero, johon voin soittaa ja vapaana oleva vastaa. Saan hoidettua asiat, vaikka autoa ajaessani.”

-Marko Lehtinen, Talousjohtaja