AVOIMET TYÖPAIKAT

Myyntipäällikkö

Solhub Oy on vuonna 2006 perustettu IT-alan yritys, jonka tarkoituksena on palvella kaikenkokoisia yritysasiakkaita. Laaja palveluvalikoimamme mm. käytön tuki, ylläpitopalvelut, verkkopalvelut, pilvipalvelut, palvelimet, työasemat, oheislaitteet sekä vuosien ammattitaito edesauttavat asiakkaiden kokonaisvaltaista ja tehokasta palvelemista.

Etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖ vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Työtehtävässä tulet tekemään uusasiakashankintaa, sekä hoitamaan ja syventämään jo olemassa olevia asiakkuuksia. Osaamisesi mukaan voit ottaa vastuuta myös markkinoinnista. Töitä tehdään pääasiallisesti etänä (toimisto mahdollisuus) arkisin ma-pe ja joustavasti klo. 08-16 välillä, lisäksi työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa asiakkaiden luokse.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja alalle soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsomme hyvän englannin kielitaidon sekä aikaisemman kokemuksen markkinoinnista tai teknisestä yritysmyynnistä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme aitoa halua kuunnella sekä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kykyä löytää heille sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme:
- Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn tulevaisuuden alalta
- Työpuhelimen sekä tietokoneen
- Kiinteän kuukausipalkan + provision
- Lounasetu
- Liikunta ja kulttuurisetelit
- Kilometrikorvaukset oman auton käytöstä


Hakemukset liitteineen rekry@solhub.fi
tai soittamalla 010 207 2301