Laitteistokokonaisuuksien suunnittelu ja ylläpito
Laitteistot ja ylläpito

Suunnittelemme laitteistokokonaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan mahdollisimman hyvin liiketoimintatarpeita.

Usein ICT - järjestelmät ovat vanhentuneita ja ne on suunniteltu tarpeisiin, jotka ovat muuttuneet organisaation kehittyessä. Järjestelmät saattavat toimia hitaasti ja aiheuttaa jopa käyttökatkoksia tuotantoon.

Hyvin suunniteltuna, ylläpidettynä sekä oikein konfiguroituna ICT - palvelut tarjoavat keinoja tehostaa liiketoimintaa.

Tarjoamme organisaatiollenne kaikki ICT - laitteistot ja ohjelmistot asiakaslähtöisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.
Huolehdimme laitteiden asennuksesta ja käyttöönotosta. Tarjoamme myös tuen sekä ylläpidon.

Asiantuntijoiltamme on saatavissa seuraavat palvelut:

 • palvelinympäristön päivitys/suunnittelu, asennus ja ylläpito
 • optimoidut työasemat
 • virtualisoinnit
 • oheislaitteet, mm. tulostimet, monitoimilaitteet jne..
 • mobiililaitteet, kuten puhelimet ja tabletit
 • tietoliikenneyhteydet. Verkkojen suunnittelu ja asennus, myös kuidulla.
 • eri valmistajien ohjelmistot

Ylläpito on ennenkaikkea ennaltaehkäisevää työtä.

Huolellisen ja järjestelmällisen ICT - ylläpidon avulla järjestelmänne pysyy ajantasalla ja mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa. Tarjoamme ohjelmistopäivitykset, ICT - ympäristön seurannan, varmuuskopioinnit, virus- ja haittaohjelmatorjunnan sekä tietoturvan valvonnan.
Laitteiden optimaalinen toiminta ehkäisee käyttökatkoksia sekä alentaa pidemmän aikavälin ylläpito- ja käyttökustannuksia. Ympäristön aktiivinen seuranta auttaa myös varautumaan tuleviin kustannuksiin.

Meillä asiantuntijat ovat aina tavoitettavissa ja reagoimme ongelmatilanteisiin nopeasti.

Responsiiviset- yhdet sivut kaikille laitteille!

Toteutamme edustavat verkkosivut hakukoneoptimoituina.

Verkkosivut ovat edelleenkin tärkein internetissä erottautumisen keino. Valtaosa Internetin liikenteestä on nykyään peräisin mobiililaitteista, joten verkkosivun toimivuus myös mobiililaitteissa on tärkeää. Toteutammekin kaikki verkkosivut responsiivisina.

Suunnittelemme jokaisen verkkosivuprojektin yhdessä asiakkaan kanssa ja toimitamme sivuston avaimet käteen periaatteella käyttökoulutuksen kanssa. Annamme yksityiskohtaisen, selkeän ohjeistuksen sivustojen sisällön päivittämiseen. Halutessanne tarjoamme myös sisällönpäivityspalvelua.

Toteutamme sivut avoimen lähdekoodin alustalla. Tällä vältytään oman alustan ylläpitokuluilta, jotka näkyvät suoraan sivujen hinnoissa.
Olemme valinneet alustaksi Joomlan, sen kehittäjien aktiviisuuden sekä alustan monipuolisuuden vuoksi.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat verkkosivut!

Tarjoamme myös domain- ja nimipalvelut sekä tilaa sivuille ja tiedostoille.
Hoidamme mielellämme myös olemassaolevien verkkosivujenne päivitykset ja ylläpidon riippumatta siitä, millä julkaisujärjestelmällä sivut on toteutettu.

Toimimme myös verkkotunnusvälittäjänä. Kauttamme saa .fi päätteiset, sekä muut tunnukset.

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.
Verkkopalvelut

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.

Tarjoamme ammattitaitoisesti rakennettuja verkkopalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturva vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toteutamme ratkaisun ja tarjoamme kattavan ylläpidon.

Tietoliikennepalvelumme sisältää niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Turvallisten ja toimivien tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä osaamista ja huolenpitoa. Tarjoamme tietoturvallisen ja sujuvan ratkaisun 20 vuoden kokemuksella. Ratkaisun laajuus määritetään kohteen mukaan. Se voi sisältää esimerkiksi pelkän palomuurin lisäksi tietoturvalaitteen, jossa virus-, haittaohjelmasuodatus ja tunkeutumisenestot sekä roskapostisuodatus.

Rakennamme myös etätyöskentelyä ja liikkuvaa työtä helpottavia VPN-verkkoja. Suljetulla VPN-verkolla voidaan liittää toimipisteet tai yksittäiset työasemat turvallisesti päätoimipaikan verkkoon. Näin työntekijät pääsevät käsittelemään dokumentteja ja käyttämään ohjelmia tietoturvallisesti samaan tapaan kuin olisivat toimistolla.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan organisaatiollenne tehokas ja toimiva verkkoympäristö!

Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.
Pilvipalvelut

Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.

Pilvipalvelut ovat nopeita ottaa käyttöön ja lisenssejä voidaan joustavasti myöntää uusille työntekijöille ja avainkumppaneille. IT - kustannukset pienenevät miltei väistämättömästi ja niiden ennustettavuus paranee. Versiopäivitykset, tietoturva ja tiedon varmistus ovat palveluntarjoajan vastuulla. Pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta ja tukevat etätyötä.
Ota yhteyttä
, mikäli kiinnostuit uuden sukupolven IT hallinnasta!

Kauttamme onnistuu myös migraatiot muista järjestelmistä.

Suomen suosituin pilvipalvelu
Microsoft Office 365
tarjoaa tutut toimistosovellukset pilvessä.


Office 365 hyödyt lyhyesti:

 • Office 365 tuo käyttöösi helposti ja joustavasti yritysluokan sähköpostit, Office- sovellukset, viestintä- ja ryhmätyötyökalut pilvipalveluna.
 • Kaikilla työntekijöillä on käytössään sama versio Office- ohjelmista ja pääset eroon päivityksistä.
 • Palvelu on kustannustehokas ja helposti skaalattavissa käyttäjämäärän vaihtuessa.
 • Voit käyttää tiedostojasi missä tahansa, miltä laitteelta tahansa.

Kokeile Office 365 Business Premiumia ilmaiseksi! ->

Olemme virallinen Office 365 jälleenmyyjä. Autamme asiakkaita ymmärtämään palvelun hyödyt ja suosittelemme parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme valmiin ratkaisun: siirrämme sähköpostit, valmistelemme tiedostojen jaot ja portaalin sekä opastamme palvelun käyttöön. Tarvittaessa tarjoamme myös jatkuvan suomenkielisen tuen.

Office 365 on kuukausimaksullinen palvelu, joka tarjoaa Office- toiminnot myös selaimessa. Se on yhdistelmä Officen työpöytäversiosta ja ilmaisista "Web Appseista". "Office Web Apps" on ilmainen perusversio Office- ohjelmista, jota käytetään selaimella. Tiedostojen katselu ja muokkaaminen onnistuu näiden ohjelmien avulla myös niissä laitteissa, joissa ei ole Officen työpöytäversiota. Yksi suurimmista eduista onkin, että työpöytäversioiden ohella tiedostoja pääsee muokkaamaan mistä tahansa millä laitteella tahansa.

Tiedostojen yhteiskäyttö on helppoa: työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaa ja näin ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa. Dokumenttien edestakaisin lähetys ja sekalaisten versioiden määrä loppuu, kun asiakirjat tallennetaan yhteiseen sijaintiin.

Office 365 on turvallinen. Koska pilvipalveluihin on pääsy miltä laitteelta tahansa loppukäyttäjän tietoturvakoulutuksesta tulee kuitenkin huolehtia, kuten myös laitteiden tietoturvasta. Office 365 pakettiin sisältyy roskapostisuojaus ja mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat. Lisäksi koko Office 365 perustuu käyttöoikeuksille, joita rajataan ryhmien tai henkilöiden mukaan. Lisäpalveluilla tietoturvaa voidaan vielä parantaa, lue lisää täältä.

Palveluun kuuluu Skype for Business, jolla verkkoneuvottelut ja kokoukset sujuvat sijainnista huolimatta. Yhä useampaan palvelupakettiin kuuluu myös Yammer, jolla voit toteuttaa organisaation sisäiset yhteisöpalvelut.

Office 365:n kuukausikustannukset ovat ennakoitavissa ja skaalautuvat yrityksesi henkilöstömäärän mukaan. Lisäksi Office- versiopäivitykset kuuluvat hintaan, jokaisella organisaatiossa on käytössään sama, uusin versio ohjelmista.