Laitteistokokonaisuuksien suunnittelu ja ylläpito
Laitteistot ja ylläpito

Suunnittelemme laitteistokokonaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan mahdollisimman hyvin liiketoimintatarpeita.

Usein ICT - järjestelmät ovat vanhentuneita ja ne on suunniteltu tarpeisiin, jotka ovat muuttuneet organisaation kehittyessä. Järjestelmät saattavat toimia hitaasti ja aiheuttaa jopa käyttökatkoksia tuotantoon.

Hyvin suunniteltuna, ylläpidettynä sekä oikein konfiguroituna ICT - palvelut tarjoavat keinoja tehostaa liiketoimintaa.

Tarjoamme organisaatiollenne kaikki ICT

Responsiiviset- yhdet sivut kaikille laitteille!

Toteutamme edustavat verkkosivut hakukoneoptimoituina.

Verkkosivut ovat edelleenkin tärkein internetissä erottautumisen keino. Valtaosa Internetin liikenteestä on nykyään peräisin mobiililaitteista, joten verkkosivun toimivuus myös mobiililaitteissa on tärkeää. Toteutammekin kaikki uudet verkkosivut mieluiten responsiivisina.

Suunnittelemme jokaisen verkkosivuprojektin yhdessä asiakkaan kanssa ja toimitamme sivuston avaimet käteen periaatteella käyttökoulutuksen kanssa. Annamme

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.
Verkkopalvelut

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat useimman organisaation päivittäisen liiketoiminnan sujuvuuden elinehto.

Tarjoamme ammattitaitoisesti rakennettuja verkkopalveluja, joiden suorituskyky ja tietoturva vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toteutamme ratkaisun ja tarjoamme kattavan ylläpidon.

Tietoliikennepalvelumme sisältää niin yksittäiset yhteydet kuin laajat toimipisteiden väliset verkkoratkaisut. Turvallisten ja toimivien tietoliikenneyhteyksien ylläpito vaatii yhä enemmän teknistä

Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.
Pilvipalvelut

Pilvipalveluilla on kiistattomia etuja.

Pilvipalvelut ovat nopeita ottaa käyttöön ja lisenssejä voidaan joustavasti myöntää uusille työntekijöille ja avainkumppaneille. IT - kustannukset pienenevät miltei väistämättömästi ja niiden ennustettavuus paranee. Versiopäivitykset, tietoturva ja tiedon varmistus ovat palveluntarjoajan vastuulla. Pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta ja tukevat etätyötä.
Ota yhteyttä
, mikäli kiinnostuit uuden sukupolven IT